Înseamnă că …

what-you-seeCe semnifică asta pentru tine? Aceasta se numără printre întrebările care mie una îmi plac tare mult pentru că întoarce întotdeauna atenția spre interior și nu către exterior. Îl trimite pe cel căreia îi este adresată să interpreteze un eveniment prin care a trecut, cuvinte care i-au fost spuse sau imagini care i-au rămas în minte și nu să aștepte să îi spună altcineva ce a simțit el însuși trăind toate acestea.

Un copil care și-a făcut curajul cu greu să se ducă într-un loc de joacă plin cu alți copii și care la scurt timp trăiește trauma de a-i vedea pe ceilalți răniți fizic, mortal sau nu, poate interpreta acel moment ca „eu sunt vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat”. Nu poate da altă interpretare dacă deja acest copil a trecut printr-o traumă în care i s-a transmis cumva că „meriți să fi rănit”. Orice suferință pe care o vede în jur ajunge astfel să și-o atribuie prin simpla lui prezență. Un alt copil ar fi interpretat acest eveniment în alt mod decât prin vinovăție. Ceea ce vreau să vă spun este că interpretarea rămâne întotdeauna una proprie și foarte personală, ea având rol și de cauză a intrării în suferință dar și de cauză a ieșirii din suferință (resemnificare).

28ian2017

Interpretarea sau decodificarea, eu una, o atribui într-o astrogramă casei a IX-a. Cât de aproape este „traducerea noastră” cu ceea ce se întămplă de fapt în realitate se vede în oglindă uitându-ne la casa a III-a și la relația dintre cele două case. În data de 28 ianuarie 2017 se perfectează un eveniment de Lună Nouă în Vărsător în casa III-a a momentului. Conjuncția Lună – Soare în Vărsător adună de fapt cei doi gurvernatori ai casei interpretării (IX) în casa a ceea ce se întămplă sau a ceea ce ni se transmite de fapt (III). Astfel, pe fondul acelor suprize neplăcute care se repetă în viața voastră dați, la fel de spontan, o altă interpretare care să vă ridice acum și nu să vă coboare și mai mult. Sau pe fondul unor suprize neplăcute retrăite de persoanele de lăngă voi și pentru care acum sunteți observatori, intrați în scenariu și oferiți-i celuilalt o supriză plăcută care să-l ajute să resemnifice, să se vindece și să se înalțe.

Poziționarea Lunii Noi în casa a III-a ne cere de data asta mai multă implicare în scenariu, în proiectele pe care le avem în desfășurare iar atunci când intrați în suferință căutați-i rădăcinile. Orice gând care vă vine în minte acum la propria persoană poate fi întrebat „Tu de unde vii?”. Cu Ascendentul momentului aflat în semnul Scorpion cu atât mai mult suntem lăsați să cădem în suferință și în ceea ce ne sperie cel mai tare acum că s-ar repeta. Priviți această cădere emoțională ca un moment de expirație-inspirație în care îmi pot găsi puterea să pun degetul pe ceea ce nu mă lasă să depășesc un anumit prag și să privesc cu alți ochi ceea ce altădată mă făcea să plăng. Nimeni altcineva în afară de tine nu poate da o altă interpretare mai frumoasă și mai vie unui eveniment prin care tu ai trecut. Însă cel mai minunat aspect în această lucrare este că nu schimbi doar mersul propriei tale vieți ci și a celor cu care ai împărțit acel moment.

Dacă ar fi să pun într-o frază mesajul preganant al următoarei săptămâni, acela ar fi: „Cum traduc zi de zi ceea ce mi se întămplă reprezintă de fapt cum aleg eu însumi să cresc ca om.”

Cu drag, Niki

Reclame
Acest articol a fost publicat în Articole și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Înseamnă că …

 1. Flori zice:

  Buna Niki,

  Multumesc pentru postare!
  Ieri ma gindeam si ma rugam sa postezi ceva de specialitate,si m-ai auzit.😄
  Sunt intr-o perioada febrila profesional si aveam nevoie de o ghidare.
  Sper ca esti bine,cum iti merge?

  Te imbratisez

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s