Între amânare și acțiuni haotice

like the windCu cât amânăm mai mult să dăm finalitate unor etape din viața noastră, cu atât mai mult în alte momente care presupun alegeri conștiente, ne vom arunca în gol sau cu alte cuvinte ne vom trezi făcând lucruri. Ajungând să funcționez la extreme, cu cât distanța între cei doi poli se mărește cu atât trecerea de la un pol la celălalt mă va zdruncina și demoraliza mai mult.

De curând mi-am dat seama ca amânarea și acțiunea haotică este caracteristică elementului Aer (Semnele Gemeni, Balanță și Vărsător). Astfel, am observat sprintul între acești doi poli, printre persoanele care au activat elementul Aer prin planete personale (Soare, Luna, Mercur, Venus sau Marte) dar și prin Ascendent.

Amânăm să dăm un examen, să ne mutăm singuri, să ieșim dintr-o relație nefericită sau să intrăm într-una posibil fericită etc., pentru că acel eveniment marchează și semnifică pentru fiecare finalizarea unei etape și începererea alteia. Pentru că semnifică de fapt schimbare, una pe care de data asta este nevoie să ne-o asumăm și încă nu putem. De ce încă nu putem? Pentru a ajunge la rădăcina neputinței, fiecare are de săpat în stilul și ritmul propriu. Unii mai cu pauze, alții mai cu antrenament, însă toți cu mare talent. 🙂

Analizând lucrurile mai la suprafață, pot să observ în mare unele tipare. Cum că,

… încă nu reușesc să îmi dau un examen de licență, poate pentru că asta înseamna în primul rând să recunosc că de acum încolo este nevoie să mă descurc pe cont propriu.

… încă nu reușesc să mă mut singur, poate pentru că asta înseamnă în primul rând să recunosc că sunt singur și este nevoie să îmi privesc în ochi singurătatea.

… încă nu reușesc să ies dintr-o relație nefericită, poate pentru că asta înseamnă în primul rând să recunosc că nu sunt fericit.

… încă nu reușesc să intru într-o relație posibil fericită, poate pentru că asta înseamnă în primul rând să recunosc cât de mult reprezintă celălalt pentru mine.

Astăzi la ora 17:26 București, Luna intră în semnul Vărsător și formează un aspect aplicant de trigon cu conjuncția Venus-Soare în Gemeni. Pentru cca. două zile, elementul Aer este activat de trei planete personale. Energie care se poate resimți prin stări de agitație și acțiuni inițiate în vid sau din inerție. Adică fără a fi capabili de a ne gândi la repercursiunile posibile asupra noastră sau a altora. Pe de altă parte, tendințele de a amâna ceea ce avem de făcut, sunt și ele în emisiune directă.

Pentru subiectele mari din viața voastră unde amânarea este la ea acasă, încercați în aceste zile* să aprofundați tiparul în care vă aflați. Activarea semnului Gemeni, având ca dispozitor planeta Mercur în Taur și aflată în trigon separant cu Jupiter în Fecioară, creează posibilitatea unor asocieri mentale revelatorii. Și doar acolo unde sufletul caută răspunsuri  … .

*26 – 28 mai.  Pe același calapod și zilele de 4 – 6 iunie când Luna se va afla în semnul Gemeni și Mercur încă în Taur.

Cu drag, Niki

tel: 0734010515

email: nicusoara_ionita@yahoo.com

Reclame
Acest articol a fost publicat în Articole și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s