Orice cale aleasă are umbra ei

Vorbeam în articolul trecut despre zona tampon delimitată de Venus și Jupiter în care s-a plimbat de două luni încoace decizionalul Marte. Și pentru că Fecioara denotă inocență, cu Marte în tranzit prin vibrația ei am simțit nevoia să punctez despre puterea inocenței și ce aduce ea odată ce ne-o putem integra.

buddhist_monk_walk

Fecioara reprezintă și mediul în care facem ultimele pregătiri, citim ultimele reguli pe care ni le-am stabilit, luăm ultimele decizii înainte de a da ochii din nou cu ceilalți (Balanța) și a tatona cu un nou mod în care putem să ne raportăm faţă de alţii, parteneriat sau cuplu. Venus dusă de nori pe ultima ei sută de metri către brațele eliberatoare a lui Jupiter, anunță o nouă etapă în viața noastră pusă pe altă structură și un alt mod de funcționare.

Etapă ce o anunţă ziua de 25 octombrie când Venus în mers direct formează o conjuncţie cu Jupiter la grad  15˚39ˈ în Fecioară. Această întâlnire marchează un nou început fiind precedată de Marte în Fecioară, energie care ne îndeamnă să ne asumăm aici şi acum o decizie personală sau o schimbare ce o percepem impusă din exterior. Schimbare venită la intenţia noastră sau nu, asumată fiind, putem muta munţii din loc. Asta pentru că avem tot sprijinul divin pentru materializare (aspect fluent Venus-Jupiter în Fecioară cu Pluto în Capricorn).

Zona unde se cere acest nou început depinde de casa pe care Marte o traversează în harta natală a fiecăruia dintre noi. De exemplu un Marte care activează acum axa relaţională I (Eu) – VII (Ceilalţi), în casa I decizia este nevoie să o iau eu însămi, pe când o activare a casei VII anunţă o schimbare venită prin intenţia şi decizia celuilalt.

A fost o vreme când consideram că a alege să trăieşti o viaţă monahală, retras în vărf de munte doar cu Dumnezeu reprezintă o dovadă de slăbiciune sau fugă. Că adevăratele lecţii de viaţă le ai trăind această viaţă cu picioarele în pământ, cu bucuriile şi durerile ei. Însă de curând am realizat că fiecare alegere are demonii ei şi zona ei de umbră cu care ne privim în ochi zi de zi. Important este ca pentru o orice cale aleasă să ne punem în gând tot ceea ce ne putem da seama acum că este foarte posibil a ne confrunta. Şi ideal ar fi pe lângă, să avem capacitatea de a înţelege că elementul supriză va fi mereu prezent în viaţa noastră oricât de mult am vrea noi ca ea să fie una numa lină. 🙂

De exemplu, o viaţă de călugăr îşi are umbra în lumea nevăzută a nopţii atunci când Soarele (simbol al Divinităţii) nu este pe cer. De aceea poate se şi consideră în astrologie casa XII simbol al omului călugăr/monah, şi a duşmanilor ascunşi/neştiuţi.

27oct

Cu atât mai mult vorbim de schimbare, cu cât în 27 octombrie avem un nou eveniment de Lună Plină în Taur şi cu Ascendentul momentului în Vărsător. Cu Uranus (guvernator de ASC) în mers retrograd, zilele acestea putem simţi cum ni se pune punctul pe „i” şi suntem ajutaţi să vedem zona unde nu mai este timp  a zăbovi. Evenimentul de Lună Plină având loc pe axa Taur (Lună) – Scorpion (Soare), cu siguranţă primim zilele acestea materialul necesar pentru a urma o cale pe care ne-o şi putem asuma şi o putem duce chiar dacă acum ni se pare imposibil. Iar cu Soarele în Scorpion şi casa VIII, negreşit vom primi soluţii și noi resurse pe parcurs, chei ale unor uși care acum nu ne sunt vizibile.

Astfel, eu vă doresc zile cu multă capacitate de atenție la informațiile care vă vin! 🙂

Cu drag,

Niki

tel: 0734010515

email: nicusoara_ionita@yahoo.com


”Everything that we see is a shadow cast by that which we do not see.”

Martin Luther King, Jr.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Articole și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s