Fii de poveste!

magicCâteodată simțim nevoia să ne retragem în locul care ne aduce acel ceva ce înseamnă pentru fiecare reconectare. Pentru că acolo găsim o liniște nu surdă, ci una care ne îndeamnă să gasim în noi cele mai bune răspunsuri. Iar când realizezi frumusețea nevoii de izolare, nu ai cum să judeci acest lucru ca fiind de natură bolnăvicioasă ci dimpotrivă, de conexiune cu cel mai sănătos lucru din noi și anume esența noastră divină.

Mă întreb care este diferența între singurătate și izolare? Cu alte cuvinte în termeni astrologici, care este diferența între casa VIII și casa XII?

Ceea ce percep eu este că singurătatea este văzută, judecată (Ascendentul se consideră că „vede” casa VIII) poate de aceea și crează sentimentul de inadaptare socială. După cum știm axa II- VIII reprezintă și a axa valorilor dobândite prin efort și pe cont propriu (casa II) versus valori moștenite sau primite de la alții (casa VIII). Cum casa VIII reprezintă ceva primit de la ceilalți, înseamnă că acolo noi nu ne putem dovedi ușor individualitatea, independența ci ceea ce se vede din afară este că noi funcționăm doar pentru că alții ne susțin cu ceva. De aceea poate se și consideră că orice planeta din această casă astrologică cere a fi transformată și reinventată, pentru a ne cunoaște de fapt stăpâni pe ceea ce eu pot și am, pe cont propriu.

Cât despre izolare/retragere aceasta este simbolizată de casa XII, considerată o casă a lucrurilor ascunse tocmai pentru că Ascendentul „nu vede” această casă. Astfel izolarea nefiind vizibilă nu poate fi judecată, ca atare nici nu generează vreo presiune socială. În această zonă unde domnesc mrejele lui Neptun, putem aluneca în altă lume departe de realitate/împământenire și căutând un univers mai vast, fără constrângeri și eliberator. De aceea planetele din casa XII, simbolizează în general chestiuni nepalpabile, în formă eterică care așteaptă să fie materializate, conștientizate și înțelese.

Ajungând la Casa XII și inclusiv la zodia care o reprezintă, și anume Pești,  încerc să vă apropii de fapt de evenimentul de Lună Plină pe axa Pești – Fecioară ce se va perfecta sămbătă 29 august 2015. Privind harta momentului nu pot decăt să spun că fiecare va simți nevoia să se reconecteze la el însuși prin a face ceva de esență feerică, sau cum ar spune un prieten de al meu „Ești de poveste!” :). Și cum planetele Neptun și Jupiter, participă din plin la acest eveniment, este posibil ca în aceste zile dinainte și de după Lună Plină să privim ceea ce ni se întâmplă ca pe ceva înălțător sau miraculos.

Fie magia unei povești de dragoste, încântarea de a admira un peisaj superb, miracolul unei vindecări sau reușita vieții tale, cert este că avem un influx mare de energie pe care eu una aș numi-o „Lumea este a mea!”

Așa că dați-vă voie în aceste zile să vă minunați de orice vă face să vă simțiți plutitori! Orice…

Pentru a fi eficienți și a putea fi cu picioarele pe pământ avem nevoie la fel de des, să ne și desprindem prin reconectare la ceruri, iar eu vă doresc să săriți până în al nouălea cer! 🙂

Cu drag,

Niki

tel: 0734010515

email: nicusoara_ionita@yahoo.com


 If you hear a voice within you say ‘you can not paint’, then by all means paint and that voice will be silenced.

Vincent van Gogh

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în Articole și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s