Urmează un alt drum, în alte condiții

model-trainCeea ce am observat în ultimele zile în jurul meu, este că nu prea ni se mai permite să visăm, să dormim, să trăim ceva ce ne dorim a fi o poveste frumoasă dar nu este din păcate (nici dacă ne străduim să ne imaginăm asta). Cu VenusR care retrogradează din Fecioară, împreună cu NeptunR în Pești și el la fel de îndărădnic, lumea parcă s-a trezit la realitate și în niciun caz lucrurile nu mai pot funcționa de acum înainte cu „lasă că merge în continuare așa…”.

Totodată, Neptun fiind octava superioara a lui Venus, putem spune într-un fel că prin Venus noi trăim aici pe Pâmant tot ceea ce simbolizează Neptun ca energie a iubirii universale, și anume îndrăgostire, pace, frumos, armonie dar și iluzie, decepție, fuga de realitate. Cu alte cuvinte amândouă în mers aparent retrograd și activând o axă a discernământului/iertării (Fecioară) – dezamăgirilor/împăcării (Pești), cu siguranță îndeosebi pe plan sentimental, dar și profesional, nu putem spune că „Viața mea este un cântec!” 🙂

Luna plină de mâine 31 iulie, este al doilea eveniment de lună plină din iulie, primul fiind în data de 2 iulie. Am parcurs o lună încadrată de două evenimente de acest gen, și asta doar cu câteva zile înainte ca Saturn să revină în mers direct din 2 august. Luna plină este un simbol al finalității, al atingerii unui apogeu, care ne cere de data aceasta foarte mult discernământ în ceea ce ne privește, forțați fiind de natura împrejurărilor din ultimele două luni.

31iulie

Revenirea lui Saturn în mers direct va descătușa cumva cursul evenimentelor în viața noastră iar lucrurile încep să se miște (acolo unde le-ați simțit blocate îndeosebi de la începutul lui iunie 2015). Dar asta nu înseamnă neapărat că încep să se miște așa cum am fost obișnuiți până la începutul lui iunie, ci prin natura evenimentelor care vor veni suntem provocați să fim creativi și spontani (simbol al axei Leu – Vărsător pe care se formează aspectul de lună plină), și cu multă luciditate să începem a tatona cu alegerea unui un alt drum și în alte condiții.

Cu alte cuvinte, acest apogeu de data aceasta l-aș numi un punct declick, sau punct în viața noastră de schimbare a macazului (Mercur în Leu premergător al opoziției Soare în Leu – Lună în Vărsător, și aflat în aspect aplicant de trigon cu UranusR). Iar atingerea unui punct în care suntem forțați să ne schimbăm față de ceea ce am fost obișnuiți până acum, presupune multă încredere în noi, puterea să ne iertăm pe noi înșine și să ne împăcăm cu momentele când „Nu am fost suficient de…” (treaz, bun, puternic, prezent, etc.)

Iar pentru a vă ierta, puteți începe în a vă transpune în acele momente din viața voastră, a vă privi acolo și a vă spune în primul rând „Atât am putut atunci, tu ești o parte din mine și acum vreau să te ascult…”

Cu drag,

Niki

tel: 0734010515

email: nicusoara_ionita@yahoo.com


„The difference between what we do and what we are capable of doing would suffice to solve most of the world’s problems.”

Mahatma Gandhi

Reclame
Acest articol a fost publicat în Articole și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s