Epavă sub Lună Plină

epavaMarţi, 2 iunie 2015 la ora 18:17 Bucureşti pe axa Gemeni – Săgetător se formează aspectul de Lună Plină la gradul 11°49′. Aceste zile premergătoare cât şi toată luna iunie este o perioadă foarte benefică pentru curăţare, pentru a învăţa să ne iubim mai mult şi să ne împăcăm cu alegerile pe care le-am făcut de-a lungul vieţii noastre.

Semnul în care se afla Luna simbolizează şi modul cum ne apărăm în mod instinctiv, iar aflată de data aceasta într-un semn de foc (Săgetător) ne arată reacţii ale noastre manifestate prin furie, iar pe de altă parte semnifică protecţie şi ajutor Divin dacă îl cerem. O furie care în oglindă este exprimată foarte puternic verbal (Marte – Soare – MercuR în Gemeni) prin cuvinte care vin de nicăieri, cu o mare încărcătură emoţională şi care acum precum a făcut Moise pot să „despartă marea în două”. Este o perioadă în care cerurile se deschid şi mintea noastră se deschide. O „despărţire de ape” care aduce fundul oceanului în lumină, în care privind epava vasului ce l-am lăsat de atâtea ori să se scufunde ne putem vedea viaţa ca pe un film derulându-se prin faţa noastră cu momente pe care am vrut să le uităm, să nu le credem, şi care atunci ne-ar fi durut mult prea mult dacă le-am fi văzut aşa cum erau ele de fapt în realitate.

Nu vreau să spun mai mult despre puterea acestei perioade de curăţare şi conştientizare, ci vă las să citiţi în încheiere o poveste de viaţă pe scurt, povestea mea, al cărui final l-am trăit şi înţeles recent şi prin care sper eu ca voi transmite energia lucrurilor pe care le putem face în această perioadă.

Cu drag,

Niki

tel: 0734 010 515

e-mail: nicusoara_ionita@yahoo.com


A fost odata ca niciodată o fetiţă care îşi dorea foarte mult ca părinţii ei să fie fericiţi. Pentru că dacă ei ar fi fost fericiţi şi ea ar fi fost fericită. Şi pentru această cauză a pornit la luptă, plecând în lume să caute elixirul fericiri pentru că „acasă” nu mai izbutea să îl găsească.

Apoi după scurt timp, părinţii pentru care se lupta a găsi cheia fericirii, au ales să plece iar ea neacceptând acest lucru a continuat să lupte fără să conştientizeze acest lucru. Iar cu fiecare lucru pe care l-a avut din cele care credea ca ar face doi oameni fericiţi, realiza că pentru ea înseamna nefericire şi stagnare. Până nu a mai putut duce povara lucrurilor ce şi le-a luat de rezolvat în numele lor şi ghidată fiind de Divin a întâlnit în calea ei, omul ce avea să îi fie îndrumător şi vindecător de suflet. Şi din această povară începu să cureţe una câte una, simţindu-se din ce în ce mai vie şi mai conştientă de viaţa ei şi de drumul ei.

Însă din tot ce reuşise să cureţe ceva continua să se repete, lucru care deja nu mai era o zonă sensibilă ci ardea şi durea foarte tare. Ardea pentru că simţea că ea nu este aşa, că este o neputinţă atât de mare încât nu este a ei, şi ce a fost al ei fusese înţeles şi ars. Şi atunci fiind din nou ghidată de Divin, în aceea furie imensă începu să se gândească la tatăl ei, la momente din copilărie când nu putea să înţeleagă mai mult decât îi era arătat şi putea înţelege mintea ei de copil. Şi în această furie înţelegea din ce în ce mai mult că cel pe care l-a vrut a fi fericit este cel în numele căruia şi-a asumat să ardă şi cel mai mare gunoi. Şi atunci şi-a învins teama de a pierde o luptă, de a pierde un tată pe care l-a venerat şi a strigat din tot sufletul cu fermitate „Tată ia-ţi gunoiul, asumă-ţi-l, arde-ţi-l când vrei tu şi pleacă!” Iar de atunci, aceea furie din sufletul ei s-a stins şi a început să se iubească pe sine.

Iar în momentul acela ea a înteles că atunci când ne propunem să facem pe alţii fericiţi, ne asumăm să trăim şi să ardem în numele lor tot ce ei nu şi-au asumat ca greşeli şi lecţii de viaţă. Iar asta înseamnă a nu ştii să ne iubim pe noi cu adevărat, a nu fi în căutarea propriei noastre fericiri.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Articole și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Epavă sub Lună Plină

  1. Carmen zice:

    Emotionanta povestea fetitei. Dumnezeu sa-i dea in continuare putere !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s